Wizz Air – Velika rođendanska promotivna akcija

418

Samo danas: Sniženje od 16% na sve avio karte i sve letove

Samo danas 19. maja 2020. možete da kupite avio karte po 16% nižoj ceni za sve letove i destinacije low cost avio kompanije Wizz Air.

Promotivni popust od 16% možete da ostvarite tokom celog dana, sve do 23:59h, a akcija važi na sve letove avio kompanije Wizz Air, uključujući i linije iz Beograda, Podgorice, Niša, Sarajeva, Skoplja, Budimpešte, Tuzle, kao i za brojne druge letove iz mreže low cost avio kompanije.

Popust obuhvata celokupnu cenu avio karte, osim iznosa administrativne takse.

Uz popust, low cost avio kompanija Wizz Air danas po promotivnoj ceni takođe nudi i Wizz Flex uslugu koja omogućuje promenu datuma putovanja bez dodatnih troškova, kao i povraćaj novca u slučaju otkazivanja leta. Wizz Flex danas možete da dodate na vašu avio kartu po ceni od 1 EUR.

Wizz Air je od ponedeljka ponovo pokrenuo letove iz Beograda, a očekuje se da će povećati broj letova iz Srbije i regiona tokom juna.

Broj mesta po najnižoj ceni je ograničen pa savetujemo da Vašu avio kartu rezervišete odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

19. maj 2020.

Original Article