Wizz Air pokreće 10 novih linija iz Beograda!

375

Wizz Air pokreće nove linije već tokom jula!

Low cost avio kompanija Wizz Air zvanično je potvrdila da će preseliti treći avion u svoju bazu na beogradskom aerodromu i da će pokrenuti čak 10 novih linija iz Beograda.

Izvršni predsednik avio kompanije saopštio je da će tokom jula Wizz Air pokrenuti linije za Barselonu, Brisel Charleroi, Keln, Fridrihshafen, Hamburg, Lisabon, Milano, Turku i Sandefjord. Nedavno je low cost takođe najavila i novu liniju za Salzburg.

Wizz Air će od 2. jula uspostaviti liniju Beograd Salzburg, od 16. jula letove za Fridrihshafen, od 17. jula linije za Hamburg, Keln i Turku, od 18. jula letove iz Beograda za Lisabon, Barselonu, Milano i Sandefjord, a dan kasnije, 19. jula, i liniju Beograd Charleroi. Na svim linijama low cost avio kompanija planira da leti dva puta nedeljno, osim linija za Hamburg, Keln i Friedrichshafen koje će imati tri nedeljna leta.

Iz avio kompanije su takođe saopštili da će na svim linijama saobraćati avion Airbus A321 koji ima 50 više putničkih mesta u odnosu na letelice A320 koje je Wizz Air do sad koristio u Beogradu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

16. jun 2020.

Original Article