Tara u septembru na milanskom Fashion Week-u

319

"Milan Fashion Week 2020, Emering Talents" je platforma koja otkriva najveće mlade talente u modnom dizajnu iz celog sveta, koji su spremni da se predstave na Milan Fashion Week-u.

Ova eksluzivna prilika joj je ukazana tako što je kolekcija Tara Katarina iz 2019. godine, ocenjena od stručnog tima Taerus PR, kao veoma značajna i inovativna, te da odgovara visokim standardima "Milan Fashion Week, Emerging Talents 2020".

Tara Katarina imaće prilike, zahvaljujući gospodinu Tarielu Bisharyan-u, osnivaču platforme "Emerging Talents" na "Milan Fashion Week-u" i gospodinu Josipu Grabovcu, jednom o najznačajnijih novinara u svetu mode, kao i jednom od najzaslužnijih ljudi u plasiranju dizajnera iz regiona Jugostočne Evrope na svetske modne scene, da prikaže u Milanu svoj jedinstveni izraz u visokoj modi.

Tara Katarina će predstaviti svoju novu kolekciju 2020, sa novom svežinom i još zrelijim dizajnerskim radom, koji upravo ulazi u pripremu i biće veliko iznenađenje.

Predstavljanje nove kolekcije na "Milan Fashion Week 2020, Emering Talents" u septembru 2020, biće značajan korak u prepoznavanju jedinstvenog dizajnerskog izraza mlade Tare Katarine i njen važan korak na međunarodnoj modnoj sceni najviših kriterijuma.

Tara Katarina je veoma srećna što će imati prilike i da zahvaljujući Josipu Grabovcu upozna vodeće ljude iz oblasti obrazovanja u modi Italije i da poseti najznačajnije škole za modne dizajnere, što je najvažnije za njenu budućnost.

Kolekcija 2020, Tare Katarine nosiće snažan kolorit koji nosi inspiraciju iz prirode, jer je osnovna poruka i misija kolekcije da se trebamo vratiti prirodi koja nam bezuslovno pruža darove i da se žene moraju vratiti prirodnosti u izražavanju svojih osećanja da bi ponovo postale i ostale uzvišene i vredne divljenja.

Original Article