Wizz Air otvara nove baze

321

Wizz Air otvara četiri nove baze i uvodi više od 50 novih linija od narednog meseca!

Low cost avio kompanija Wizz Air je zvanično najavila veliku ekspanziju tokom jula koja podrazumeva otvaranje čak četiri nove baze.

Najbliža nama je nova baza na aerodromu u Tirani, odakle Wizz Air od 1. jula planira da leti ka čak 15 destinacija sa tri stacionirana aviona. Low cost avio kompanija planira da leti iz Tirane za Bari, Basel, Paris Beauvais, Berlin, Kataniju, Brisel Charleroi, Ajndhoven, Frankfurt Hahn, Hamburg, Heraklion, Baden-Baden, Milano Malpensa, Prag, Rodos i Torino. Ovo je tek početak za Wizz Air koji očekuje da će broj linija biti uvećan u budućnosti.

Wizz Air planira da tokom jula otvori i novu bazu u Milanu, gde će biti postavljeno pet aviona, uz direktne linije za Atinu, Eindhoven, Fuerteventura, Gran Kanariju, Krakov, Lisabon, London Luton, Marakeš, Porto, Prištinu, Rejkjavik, Talin, Tel Aviv, Tenerife, Solun, Tiranu i Valensiju, kao i više sezonskih linija.

Low cost avio kompanija će takođe otvoriti i baze u Lavovu (Bilund, Lisabon, Hamburg i druge) i Larnaki (Atina, Bilund, Kopenhagen, Dortmund, Baden-Baden, Memmingen, Salcburg, Sučeave, Turku, Solun, Vroclav).

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

2. jun 2020.

Original Article