Qatar Airways – Od jula opet povezuje Beograd sa Australijom

642

Qatar Airways nudi povoljne konekcije za pet destinacija u Australiji i Novom Zelandu

Avio kompanija Qatar Airways objavila je raspored letova ka destinacijama u Australiji do kojih će sabraćati tokom letnjeg reda letenja.

Qatar Airways planira da obnovi liniju Beograd Doha od 1. jula 2020. godine, a preko tog čvorišta putnicima iz Srbije nudi povoljne konekcije sa destinacijama u Australiji. Avio kompanija planira da od početka jula leti tri puta nedeljno između Beograda i Dohe i to ponedeljkom, sredom i petkom, a broj letova će biti postepeno uvećavan.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Od 27. jula do 31. avgusta avio kompanija Qatar Airways će povećati broj letova na četiri nedeljno uvodeći letove i nedeljom, dok će od 1. septembra do 24. oktobra avio kompanija leteti 10 puta nedeljno između Dohe i Beograda, jer će utorkom, četvrtkom i subotom Qatar Airways leteti dva puta dnevno. Raspored letova možete da pogledate na ovoj stranici.

Letovi za Australiju i Novi Zeland

Avio kompanija trenutno nudi redovne letove iz Dohe za Melburn, Sidnej, Pert i Brizbejn (do kog će leteti do 24. oktobra 2020. godine). Od oktobra Qatar Airways će obnoviti letovi za Adelejd i Okland.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

17. jun 2020.

Original Article