Norwegian Air Shuttle od jula ipak u Beogradu

446

Direktni letovi za Oslo od prve nedelje jula

Predstavnici low cost avio kompanije Norwegian Air Shuttle potvrdili su da će se avio kompanija vratiti u naš region brže nego što su prvobitno procenjivali.

Kako je saopšteno, nakon što je avio kompanija bila prinuđena da avione prizemlji na nekoliko meseci usled pandemije koronavirusa Covid-19 i nakon što se suočila sa finansijskim problemima, Norwegian Air Shuttle je ipak odlučio da obnovi letove iz Osla.

Među najavljenim letovima je linija Beograd Oslo koja će biti obnovljena od 5. jula. Avio kompanija će u početku saobraćati jednom nedeljno između Osla i Beograda i to subotom.

Low cost avio kompanija Wizz Air je takođe najavila letove iz Beograda za Norvešku, a više detalja pogledajte ovde.

Nakon toga Norwegian Air Shuttle će pokrenuti i druge linije u regionu. Od 8. jula se očekuju letovi Oslo Split (dva puta nedeljno), letovi Split Kopenhagen od 25. jula, potom letovi Oslo Dubrovnik od 28. jula (četiri puta nedeljno), a na kraju i linija Priština Oslo sa jednim letom nedeljno od 1. avgusta 2020. godine.

Low cost avio kompanija Norwegian Air Shuttle je do sad letela samo sa osam aviona na 13 linija unutar Skandinavije, a od jula planira da leti na ukupno 76 linija širom Evrope.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

18. jun 2020.

Original Article