LOT Polish Airlines pokreće nove linije iz Tivta i Ohrida

361

LOT Polish Airlines tokom jula pokreće više od 60 letova ka regionu

Avio kompanija LOT Polish Airlines najavila je da će pokrenuti nove letove iz Ohrida i Tivta ka destinacijama u Poljskoj.

Poljska avio kompanija će pored nove linije Podgorica Poznan pokrenuti i sezonsku liniju Tivat Varšava. Prvi let je predviđen za 5. jul, a avio kompanija LOT planira da letove obavlja dva puta nedeljno i to sredom i nedeljom.

Istog dana, od 5. jula se očekuje i prvi let avio kompanije LOT Polish Airlines na sezonskoj liniji Ohrid Varšava. Poljska avio kompanija planira da leti tri puta nedeljno između dva grada i to utorkom, petkom i nedeljom. LOT takođe planira da obnovi i letove na liniji Skoplje Varšava od 4. jula na kojoj će u početku leteti dva puta sedmično.

Najava novih linija dolazi nakon što je avio kompanija LOT zvanično najavila 13 novih linija između gradova u Poljskoj i Hrvatskoj. Na spisku novih linija se nalaze letovi iz Splita za Lublin, iz Zadra za Krakow, Gdanjsk, Bydgoszcz, Rzeszow i Szczecin, iz Splita za Katowice, Poznan i Gdanjsk, kao i iz Dubrovnika za Wroclaw, Budimpeštu, Poznan i Gdanjsk. Poljska avio kompanija će pokrenuti ukupno više 60 novih letova između Hrvatske, Crne Gore i Poljske.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

29. juna 2020.

Original Article