Croatia Airlines objavila kada planira da obnovi letove iz Splita i Zagreba

339

Croatia Airlines postepeno obnavlja letove iz svoje mreže

Avio kompanija Croatia Airlines objavila je spisak letova iz Splita koje planira da obnovi u narednih nekoliko nedelja, a ujedno je i proširila broj linija iz Zagreba.

Croatia Airlines zvanično je potvrdila da će pokrenuti letove iz Splita za Rim od 15. juna, liniju Split Frankfurt od 24. juna, linije za Minhen i Cirih od 26. juna, a dan kasnije, 27. juna, iz Splita ova avio kompanija planira da poleti za Diseldorf i Berlin.

Na gotovo svim linijama avio kompanija će leteti jednom ili dva puta nedeljno, dok će na letovima za Rim avioni saobraćati tri puta nedeljno.

Hrvatska nacionalna avio kompanija početkom maja je polako počela da obnavlja letove iz Zagreba. U prvi mah obnovljeni su letovi unutar države, pa je Zagreb povezan sa Dubrovnikom i Splitom, da bi 25. maja bila pokrenuta linija Zagreb Amsterdam, od 1. juna linija Zagreb Kopenhagen, a od 8. jula i letovi iz Zagreba za Cirih, Pulu i Zadar.

Croatia Airlines od 15. juna planira da pokrene letove iz Zagreba za Minhen, Sarajevo, London, Rim i Brisel, od 15. juna letove za Dablin, a od 18. juna letove za Beč.

Svi datumi su podležni promeni.

Avio karte se nalaze u prodaji i možete da ih kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

Original Article