Čitajte u “Vestima”: Spasao majku i ćerku

150

Poznati bečki biznismen i ugostitelj Marko Miladinović nedavno je doživeo neprijatnost kada su dvojica Albanca zlostavljala njegovu porodicu, a potom nasrnuli i na njega. Kada se odbranio, Albanci su licemerno pokušali to da prikažu kao etnički motivisan napad na njih.

Marko Miladinović priča da je bio s ćerkom, suprugom i majkom na rođendanu na jednom stadionu kada se dogodila provokacija.

– Oni su uznemiravali moju ženu i majku, kao i ostale žene za našim stolom. Svi koji su učestvovali u slavlju ignorisali su dobacivanje, ali Albanci su seli za sto i ponašali se nedolično, pokušali su da grle naše žene i da ih ljube. One su se opirale, pa su ih vređali. Ipak, želeli smo da izbegnemo sukob, pa smo prekinuli slavlje i otišli – priča Miladinović.

Ali, tu nije bio kraj. On je otišao po kola i nakratko ostavio svoju porodicu. Kada se vratio na stadion, video je uplakanu majku i Albanaca kako je vređa. Majka je nastojala da ga smiri, ali je Albanac nastavio da vređa na najvulgarniji način. A onda je pesnicom udario Miladinovićevu majku s leđa u glavu i ona je pala.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju “Vesti” koje će se u utorak 5. jula naći na kioscima.

Original Article