Air Serbia uvodi novu liniju iz Beograda

344

Air Serbia na istoj liniji sa dve low cost avio kompanije

Avio kompanija Air Serbia zvanično je objavila da će od sredine jula pokrenuti direktne letove na liniji za Oslo.

Prvi let se očekuje 16. jula, a na liniji Beograd Oslo srpska avio kompanija planira da saobraća dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Air Serbia će leteti ka glavnom aerodromu norveške prestonice, aerodromu Gardermoen koji se nalazi severno od Osla.

Air Serbia će na ovaj način obnoviti liniju na kojoj je do 2008. godine letela avio kompanija JAT.

U poslednja četiri dana čak tri avio kompanije su najavile planove da povežu Beograd i Oslo. Prvo je to učinila low cost avio kompanija Wizz Air koja će leteti ka dve destinacije u Norveškoj (Turku i Oslo Sandefjord), potom je svoje planove da obnovi liniju obelodanila i low cost avio kompanija Norwegian Air Shuttle (aerodrom Oslo Gardermoen), a sad im se pridružila i srpska nacionalna avio kompanija (aerodrom Oslo Gardermoen). Avio kompanije će putnicima iz Srbije ponuditi ukupno pet letova nedeljno za Oslo.

Srpska avio kompanija je najavila da sprema direktan odgovor na planove avio kompanije Wizz Air koja je nedavno najavila veliko širenje svoje mreže iz Beograda. Za sad je zvanično potvrđeno da avio kompanija Air Serbia povećati broj letova na svojim linijama ka Milanu i Diseldorfu, a u narednim nedeljama biće predočeni i planovi za nove linije.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

19. jun 2020.

Original Article