Air Serbia – Letovi na 39 linija do kraja juna

329

Air Serbia dodatno proširila listu linija na kojim planira da obavlja letove do kraja meseca

Avio kompanija Air Serbia je potvrdila da planira da leti na 39 linija sa sva tri srpska aerodroma do kraja juna.

Srpska avio kompanija je proširila listu planiranih letova koju možete videti na ovoj stranici, a na kojoj je dodato da će Air Serbia obnoviti letove iz Beograda za Split, Nicu, Veneciju i Kijev od 28. juna. Ove gradove avio kompanija je dodala na već impresivan spisak letova od ukupno 35 destinacija.

Letove iz Niša za Frankfurt Hahn i Nuremberg Air Serbia će obnoviti od 16. juna, a za Tivat od 30. juna 2020. godine. Sa druge strane letovi na liniji Kraljevo Beč bi trebalo da budu uspostavljeni od 30. juna 2020., kako je već ranije najavljeno.

Samim tim 30. juna avio kompanija Air Serbia će obnoviti 35 linija sa aerodroma „Nikola Tesla” u Beogradu, 3 sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki”, kao i jednu liniju sa aerodroma „Morava” kod Kraljeva.

Za sad nije objavljeno kada će druge linije biti ponovo uspostavljene.

Avio kompanija Air Serbia je zamolila putnike da sve navedene datume prihvate kao okvirne, jer oni najviše zavise od odluka međunarodnih institucija, kao i domaćih državnih organa.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

3. jun 2020.

Original Article