Air France obnavlja liniju Beograd Pariz sredinom jula

320

Air France će u početku leteti dva puta nedeljno između glavnih gradova Srbije i Francuske

Avio kompanija Air France potvrdila je da će od 13. jula obnoviti letove između Beograda i Pariza.

Kako je saopštila francuska avio kompanija, u početku će avioni leteti dva puta nedeljno i to ponedeljkom i četvrtkom. Polasci iz Beograda za Pariz se očekuju oko 13:00h (let AF1661), sa dolaskom na aerodrom „Šarl de Gol” oko 15:30h. Na ovoj liniji Air France planira da leti avionima Airbus A319.

Air France očekuje da će do kraja juna obnoviti 20% svih letova, dok će do kraja avgusta biti obnovljeno 40% planiranih letova. Samim tim očekuje se i povećanje letova između Beograda i Pariza tokom narednih meseci.

Francuska avio kompanija je takođe navela da će svi putnici obavezno morati da nose zaštitne maske, kao i da primenjuju društveno udaljavanje. Air France je takođe avio kompanija koja u svojim avionima ima implementiran najmoderniji sistem ventilacije u kojem se vazduh prečišćava svaka tri minuta i na taj način se gotovo potpuno eleminiše rizik od virusa tokom letova.

Iz avio kompanije Air France takođe podsećaju da se zbog trenutne situacije raspored letova može menjati, pa se putnici mole da pre poletanja provere informacije o letu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

15. jun 2020.

Original Article