Aeroflot obnovio letove iz Beograda za Moskvu

217

Manji broj letova između Beograda i Moskve u narednom periodu

Ruska avio kompanija Aeroflot obnovila je ovih dana svoju redovnu liniju Beograd Moskva .

Između glavnih gradova Rusije i Srbije Aeroflot će leteti dva puta nedeljno (četvrtkom i subotom), što je znatno manje u odnosu na isti period prošle godine kada je ruska avio kompanija letela čak tri puta dnevno između Beograda i Moskve. Glavni razlog za to je što su granice Rusije zatvorene za većinu srpskih državljana, a za sad nije poznato kada bi ova odluka mogla da bude promenjena.

Na liniji Beograd Moskva avio kompanija Aeroflot će leteti avionima Airbus A320, Airbus A321, Boeing 737-800 i Sukhoi Superjet 100, u zavisnosti od potreba.

Avio kompanija Air Serbia koja je takođe letela na ovoj liniji, trenutno planira da obnovi direktne letove između Beograda i Moskve od 1. januara 2021. godine. Ovaj datum treba shvatiti uslovno i podložan je promeni u zavisnosti od toga kada će ruske vlasti odlučiti da omoguće ulazak državljanima Srbije u zemlju.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

7. oktobar 2020.

Original Article