Wizz Air uvodi specijalne letove iz Skoplja zbog Evropskog prvenstva

142

Wizz Air uvodi letove na novoj liniji tokom letnje sezone!

Low cost avio kompanija Wizz Air planira da tokom letnje sezone obavi osam specijalnih letova između Skoplja i Bukurešta, a kao glavni razlog se navodi UEFA Euro 2020.

Evropsko prvenstvo u fudbalu je odloženo zbog pandemije koronavirusa Covid-19 i očekuje se da utakmice budu odigrane tokom narednog leta. Severna Makedonija se prvi put kvalifikovala za Evropsko prvenstvo, a fudbalska reprezentacija ove države će grupnu fazu igrati u Bukureštu i Amsterdamu.

Iz tog razloga u avio kompaniji Wizz Air očekuju da će navijači biti zainteresovani za letove iz Skoplja, u kojem mađarska low cost avio kompanija ima svoju veliku bazu, za rumunsku prestonicu. Letovi su predviđeni za 13. jun (tri leta tokom dana), 14. jun (jedan let), kao i 17. jun (četiri leta).

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

12. decembar 2020.

Original Article