Wizz Air uvodi nove linije u Evropi

345

Wizz Air nudi povoljne avio karte ka sve većem broju destinacija u Evropi

Mada je Wizz Air prinuđen da smanji broj letova ka Srbiji, low cost avio kompanija ne odustaje od ekspanzije pa tokom narednog meseca uvodi brojne nove linije širom Evrope.

Avio kompanija Wizz Air od 6. avgusta planira da uvede dve nove linije ka španskim destinacijama. Na jednoj će leteti iz Beča za Palma de Majorku, dok će druga linija biti Milano Ibiza. Uteha za putnike iz Srbije, za koje su španske granice trenutno zatvorene, je to što Wizz Air planira da obavlja letove svakodnevno ka ovim destinacijama sve do kraja oktobra (letovi između Beča i Majorke i do kraja marta naredne godine).

Istovremeno, tokom avgusta avio kompanija Wizz Air planira da poveže sedam italijanskih gradova i pet destinacija u Ukrajini sa ukupno 14 novih linija. Low cost avio kompanija će povezati Lavov sa Milanom, Veronom, Rimom i Katanijom, Odesu sa Venecijom, Zaporizhzhya sa Milanom, Kharkiv sa Milanom i Venecijom, a Kijev sa Milanom, Venecijom, Bolonjom, Katanijom, Napuljom i Rimom.

Osim ovih linija Wizz Air uvodi i liniju Dortmund Mikonos, Larnaca Bergen, kao i nove linije iz Sankt Peterburga od kojih je putnicima iz Srbije sigurno najzanimljivija Sofija Sankt Peterburg koja se očekuje da bude uspostavljena od 15. septembra 2020. godine.

Podsetimo, avio kompanija Wizz Air planira i da pokrene devet novih linija iz Beograda, a sada se očekuje da će ove linije biti uspostavljene početkom septembra 2020. godine. Detaljnije o tome možete da pročitate ovde.

Svi navedeni datumi su okvirni i podložni izmeni. Avio kompanija zadržava pravo izmene.

autor: Playtravel

27. jul 2020.

Original Article