Wizz Air uvodi nove linije iz Budimpešte

323

Wizz Air na više od 80 linija iz Budimpešte

Low cost avio kompanija Wizz Air tokom jula planira da pokrene ukupno 10 novih linija iz Budimpešte.

Avio kompanija je pokrenula ili planira da tokom narednih nedelja uspostavi čak 10 novih linija iz glavnog grada Mađarske, a na spisku se nalaze nove linije za Španiju, Grčku, Francusku, Ukrajinu, Kazahstan i Ujedinjene Arapske Emirate.

U subotu, 11. jula Wizz Air će pokrenuti direktnu liniju iz Budimpešte za Santander, a samo nedelju kasnije startovaće i letovi Budimpešta Menorka. Uz ove dve nove linije mađarska low cost avio kompanija će ponuditi putnicima letove ka čak 10 španskih destinacija, jer ona već leti za Alikante, Barselonu, Castellon, Ibicu, Madrid, Malagu, Palma De Majorku i Tenerife.

Danas je avio kompanija Wizz Air pokrenula direktne letove za Pariz (aerodrom Šarl De Gol), Kharkiv (Ukrajina), u nedelju će biti uspostavljena linija Budimpešta Nur Sultan u Kazahstanu i Budimpešta Lavov, a do kraja avgusta i letove za Zaporizhzhya (Ukrajina), Santorini, Abu Dabi i Mikonos.

Wizz Air trenutno leti ka 80 destinacija iz Budimpešte, koja predstavlja odličnu alternativu za putnike iz Srbije.

Uz kupljenu avio kartu možete rezervisati prevoz od/do aerodroma Budimpešta po ceni od 25 EUR u jednom smeru.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. jul 2020.

Original Article