Wizz Air uvodi nove linije iz Beograda tek 2021. godine

596

Letovi za Lisabon, Barselonu, Brisel, Keln, Hamburg, Milano, Oslo i Turku tek na proleće naredne godine!

Low cost avio kompanija Wizz Air odustala je od planova da preseli još jedan avion u Beogradu i pokrene 9 novih linija tokom septembra.

Umesto toga, iz mađarske low cost avio kompanije su saopštili da će letovi iz Beograda za Friedrichshafen, Lisabon, Barselonu, Brisel Charleroi, Keln, Hamburg, Milano, Oslo Sandefjord i Turku pokrenuti naredne godine. Kako je objašnjeno, prvi letovi će biti uspostavljeni tokom letnjeg reda letenja 2021. godine, tj. nakon 28. marta 2021.

Očekuje se da će avio kompanija Wizz Air ipak obaviti određen broj letova na liniji Beograd Friedrichshafen u periodu od 17. septembra do 22. oktobra 2020. godine, nakon čega će linija biti obnovljena od 30. marta 2021.

Kako navode iz avio kompanije Wizz Air, na ovakav korak su se odlučili nakon što je zabeležen dramatičan pad broja prodatih avio karata usled toga što je Evropska Unija zatvorila svoje granice za srpske državljane.

Nove linije su po prvobitnom planu low cost avio kompanije trebale da budu pokrenute tokom jula, pa su odložene za avgust, pa potom i za septembar ove godine, pre nego što je obelodanjena najnovija odluka.

autor: Playtravel

8. avgust 2020.

Original Article