Wizz Air privremeno obustavlja sedam linija iz Skoplja

305

Wizz Air smanjuje broj letova

Low cost avio kompanija Wizz Air je odlučila da dodatno umanji broj letova i linija na kojim leti iz Skoplja tokom zimske sezone.

Wizz Air planira da privremeno obustavi letove iz Skoplja za Barselonu, Bremen, Hanover, Larnaku, Sandefjord, Stokholm Skavta i Vaxjo sve do marta 2021. godine. Avio kompanija je prethodno suspendovala i liniju Skoplje Salzburg, takođe do proleća naredne godine.

Ipak, popularna low cost avio kompanija će nastaviti da leti iz Skoplja ka sledeće 23 destinacije: Basel, Baden Baden, Brisel, Bratislava, Berlin, Budimpešta, Dortmund, Eindhoven, Fridrishafen, Geteborg, Hamburg, Frankfurt Hahn, Kopenhagen, Keln, Malta, Malme, Memingen, Milano, Nuremberg, Paris Beauvais, Rim, Turku i Veneciju.

Za sad nije poznat da li će Wizz Air obustaviti još neku od navedenih linija, ali je izvesno da će doći do dodatnih promena.

Na aerodromu u Skoplju low cost avio kompanija Wizz Air ima najveću bazu u regionu iz koje obavlja letove sa pet aviona, a tokom 2019. godine prevezao je više od 60% ukupnog broja putnika iz Makedonije.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

17. septembar 2020.

Original Article