Wizz Air odlaže letove na novim linijama iz Beograda

289

Nove linije ipak od avgusta

Low cost avio kompanija Wizz Air je odlučila da odloži prebacivanje trećeg aviona na aerodrom „Nikola Tesla”, kao i uspostavljanje 9 novih linija iz Beograda.

Prvi letovi na novim linijama su prvobitno planirani za narednu nedelju, a kako je navedeno u saopštenju low cost avio kompanije, oni će biti odloženi za mesec dana, tj. startovaće od 17. avgusta 2020. Kao razlog u avio kompaniji Wizz Air navode ponovni rast broja zaraženih koronavirusom Covid-19, kao i neizvesne odluke država o ograničenjima ulaska koje proističu iz pogoršanja situacije.

Po izmenjenom redu letenja, letovi iz Beograda za Hamburg, Keln i Turku bi trebalo da budu uspostavljeni 17. avgusta, linije za Barselonu, Friedrichshafen i Lisabon od 18. avgusta, za Brisel Charleroi od 19. avgusta, a za Milano i Oslo Sanderfjord počev od 20. avgusta. Dani tokom kojih će Wizz Air leteti na ovim linijama, kao i vremena ostala su ista.

Avio kompanija Wizz Air će nastaviti da redovno leti na svim linijama koje trenutno obavlja iz Niša i Beograda, uključujući tu i letove za Salzburg koje je avio kompanija pokrenula tokom prošle nedelje.

Ovo je najveće proširenje mreže letova low cost avio kompanije Wizz Air iz Beograda, a osim novih linija najavljeno je i da će putnicima na raspolaganju biti više putničkih mesta jer će postojeći avioni Aibus A320 biti zamenjeni većim letelicama Airbus A321.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

10. jul 2020.

Original Article