Wizz Air od naredne nedelje pokreće letove iz Beograda i Niša

178

Detaljan pregled prvih letova avio kompanije Wizz Air iz Niša i Beograda

Low cost avio kompanija Wizz Air planira da pokrene neke letove iz Srbije već od 18. maja, a sve ostale tokom juna.

Nakon što je low cost avio kompanija Wizz Air u prvi mah najavila letove od 1. maja, pa zatim i 15. maja, sada su prvi letovi pomereni za 18. maj. Na osnovu rezervacionog sistema može se videti da low cost avio kompanija planira da prvi let iz Beograda pokrene u ponedeljak, 18. maja i to za London Luton. Ipak, nakon toga naredni let za London očekuje se tek 1. juna, a avio kompanija planira da leti četiri puta nedeljno na ovoj liniji.

Ostale linije Wizz Air planira da obnovi početkom juna: od 1. juna očekuju se letovi iz Beograda za Basel (letovi tri puta nedeljno), Malme (4 puta nedeljno), Stokholm (2 puta nedeljno), Memmingen (3 puta nedeljno), Eindhoven i Maltu (4 puta nedeljno).

Dan kasnije, 2. juna očekuju se letovi za Larnaku (2 puta nedeljno), Paris Beauvais (4 puta nedeljno), Geteborg (3 puta nedeljno), Dortmund (5 puta nedeljno), kao i Baden-Baden Karlsruhe (3 puta nedeljno).

U četvrtak, 4. juna Wizz Air bi trebalo da pokrene i liniju Beograd Hanover na kojoj će leteti dva puta nedeljno.

Wizz Air planira da od 18. maja obnovi i letove iz Niša, za kada su predviđeni letovi za Basel i Dortmund (na obe linije avio kompanija će leteti dva puta nedeljno i to ponedeljkom i petkom). Od 1. juna low cost avio kompanija bi trebalo da uvede letove za Malme (2 puta nedeljno: ponedeljkom i petkom), od 3. juna za Beč (2 leta nedeljno: sredom i nedeljom), a od 4. juna za Memmingen (3 puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i petkom).

Navedeni datumi su očekivani, a red letenja je podložan promeni. Wizz Air je uveo nova pravila za putovanje koja možete pogledati ovde, a putnici bi trebalo da se raspitaju o propisanim uslovima ulaska u državu destinacije koji možda obuhvataju period samoizolacije.

Avio karte za sve letove su u prodaji i možete da ih kupite odmah.

autor: Playtravel

12. maj 2020.

Original Article