Wizz Air obnavlja letove iz Beograda i Tuzle

372

Od ove nedelje Wizz Air obnavlja skoro sve linije iz Beograda i sve letove iz Tuzle

Low cost avio kompanija Wizz Air od 1. juna je otvorila svoje baze u Beogradu i Tuzli i tokom ove nedelje će obnoviti većinu svojih letova sa ova dva aerodroma.

Iako je Wizz Air od 18. maja obnovio liniju Beograd London Luton, jer je baza na aerodromu Luton otvorena ranije, tek od ove nedelje se očekuje da avio kompanija započne obnovu preostalih letova iz Beograda.

Za sad je poznato da će tokom ove nedelje low cost avio kompanija ponovo otvoriti linije sa beogradskog aerodroma za Dortmund, Ajndhoven, Basel-Mulhouse-Freiburg, Hanover, Baden-Baden, Memmingen, Stokholm, Geteborg i Malme. U narednoj fazi, od sredine juna Wizz Air planira da obnovi letove između Beograda i Paris Beauvais, Malte i Larnake.

Low cost avio kompanija Wizz Air u isto vreme planira da obnovi sve linije iz Tuzle, što podrazumeva letove za Baden-Baden, Basel, Beč, Keln, Frankfurt Hahn, Ajndhoven, Malme, Vaxjo, Stokholm, Geteborg, Memingen, Fridrishafen, Dortmund, Berlin i Billund.

Od 2. jula, Wizz Air će povezati i Beograd i Tuzlu sa Salcburgom.

Kako prenosi portal EX-YU Aviation News, low cost avio kompanija Wizz Air očekuje veliki odziv putnika tokom prvih nekoliko nedelja, te planira da letove u početku obavlja punim intenzitetom. Uz to, avio kompanija planira da obnovi liniju Sarajevo Budimpešta, kao i dodatne letove iz Niša.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

1. jun 2020.

autor: Playtravel

Original Article