Wizz Air objavio datume prvih letova na novim linijama iz Beograda

414

Wizz Air planira da pokrene nove linije iz Beograda od 28. marta 2021. godine

Početkom avgusta low cost avio kompanija Wizz Air objavila je da će odložiti prve letove na novim linijama za proleće naredne godine, a sada su poznati i tačni datumi.

Prvobitno, Wizz Air je želeo da pokrene 9 novih linija tokom jula, ali je zbog pooštravanja mera i slabog interesovanja putnika morao da odloži planove prvo za avgust, pa potom i za septembar da bi početkom ovog meseca low cost avio kompanija ozvaničila odluku da nove linije pokrene na proleće 2021. prve godine.

Kako se može videti u rezervacionom sistemu, nove linije će biti upostavljen sa početkom letnjeg reda letenja 2021. godine. Pa tako, od 28. marta, Wizz Air će pokrenuti letove iz Beograda za Brisel Charleroi, Milano i Oslo Sandefjord. Dan kasnije, 29. marta očekuju se premijerni letovi na linijama za Hamburg, Turku i Keln, a 30. marta startovaće i letovi iz Beograda za Lisabon i Barselonu, a tog dana će biti obnovljena linija Beograd Friedrichshafen.

Baš navedena linija za Friedrichshafen je trebala da bude obnovljena u periodu od 17. septembra do 22. oktobra, ali je Wizz Air odustao od tih planova. Zbog toga se postavlja pitanje da li će low cost avio kompanija pokrenuti liniju Beograd Salzburg 26. oktobra, kako je trenutno navedeno u Wizz Air rezervacionom sistemu.

Svi navedeni datumi su okvirni i podložni izmeni. Avio kompanija zadržava pravo izmene.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

Original Article