Wizz Air još jednom odložio nove linije iz Beograda, suspendovane i druge linije

317

Wizz Air odložio svih devet novih linija iz Beograda

Low cost avio kompanija Wizz Air pomerila je datume prvih letova na novim linijama iz Beograda, a odloženi su i drugi letovi iz regiona.

Po novom planu koji je objavljen na zvaničnoj stranici low cost avio kompanije Wizz Air, letovi iz Beograda za Friedrichshafen, Lisabon i Barselonu sada će biti uspostavljeni od 1. septembra, za Brisel Charleroi, Keln i Hamburg od 2. septembra, za Milano i Oslo Sandefjord od 3. septembra, a dan kasnije, 4. septembra, i letovi na liniji Beograd Turku.

Ovo je već drugo odlaganja novih linija, jer je pre tek nešto više od nedelju dana avio kompanija navela da bi letovi mogli da budu pokrenti sredinom avgusta umesto tokom jula.

Wizz Air dodatno smanjuje i broj letova ka drugim gradovima regiona. Značajne promene je pretrpeo i red letenja sa aerodroma u Skoplju, gde su privremeno obustavljene četiri linije: za Rim, Veneciju, Eindhoven i Nuremberg. Navedene linije bi mogle da budu obnovljene tokom prve polovine avgusta. Iz Ohrida je takođe obustavljena linija za Memmingen koja bi trebalo da bude obnovljena od 19. avgusta.

Nakon što su italijanske i austrijske vlasti doneli odluku da zabrane letove iz država regiona, popularna low cost avio kompanija je prinuđena da privremeno stopira i linije Priština Milano, Podgorica Milano i Podgorica Beč. Takođe letovi između Tuzle i Dortmunda će biti obustavljeni do 27. oktobra 2020. godine.

Svi navedeni datumi su okvirni i podložni izmeni. Avio kompanija zadržava pravo izmene.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

autor: Playtravel

18. jul 2020.

Original Article