Windrose Airlines pokreće letove iz Beograda i Skoplja

237

Nova avio kompanija u regionu: Windrose planira da leti dva puta nedeljno i za Beograd i za Skoplje

Ukrajinska avio kompanija Windrose Airlines planira da pokrene letove iz Beograda i Skoplja za Kijev.

Windrose Airlines će prvo od 6. decembra pokrenuti liniju Skoplje Kijev, a dan kasnije će biti upostavljena i linija Beograd Kijev. Ukrajinska avio kompanija će obavljati dva leta nedeljno na obe linije, i to između Kijeva i Skoplja četvrtkom i nedeljom, a između Beograda i Kijeva ponedeljkom i petkom.

Nedavno je baš od letova na liniji Beograd Kijev odustala low cost avio kompanija SkyUp Airlines, dok je srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia početak letova odložila do kraja marta 2021. godine.

Sa druge strane, glavni gradovi Ukrajine i Severne Makedonije će od decembra po prvi put biti povezani vazdušnim putem, jer do sada nijedna avio kompanija nije letela između dva grada.

Avio kompanija Windrose je nedavno pokrenula letove iz Zagreba, ali je takođe i odustala od linije između Kijeva i Ljubljane, jer je trenutno na snazi zabrana ulaska u Sloveniju za sve strane putnike osim u izuzetnim slučajevima.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Svi navedeni datumi su okvirni i podložni izmeni. Avio kompanija zadržava pravo izmene.

autor: Playtravel

15. oktobar 2020.

Original Article