Vueling suspendovao liniju Beograd Barselona

336

Vueling bez letova na liniji tokom ove sezone, a avio karte za narednu su već u prodaji!

Low cost avio kompanija Vueling odlučila je da odustane od letova između Beograda i Barselone do kraja ove godine.

Prvobitno, španska avio kompanija je planirala da obavlja sezonske letove tokom letnje sezone između Beograda i Barselone, ali su u avio kompaniji doneli odluku da letova ipak ne bude ove godine. Trenutno je prvi let između Beograda i Barselone predviđen za 30. mart 2021. godine, a avio karte se već nalaze u prodaji.

Ovakva odluka avio kompanije Vueling je zanimljiva jer dolazi nakon što je low cost avio kompanija Wizz Air nedavno saopštila da će pokrenuti letove na liniji Beograd Barselona počev od 18. jula.

Između dva grada će ove godine takođe leteti i avio kompanija Air Serbia sa prvim letom na liniji planiranim za 13. jul. Obe avio kompanije će ponuditi putnicima ukupno pet nedeljnih letova između glavnog grada Srbije i drugog najvećeg grada u Španiji.

Sa druge strane, Vueling planira da obnovi linije ka destinacijama u Hrvatskoj, mada sa redukovanim brojem letova. Španska avio kompanija je već obnovila liniju Rim Split, a tokom narednih nedelja se očekuju i letovi na liniji Dubrovnik Rim, Dubrovnik Barselona, Zagreb Barselona, a jedino su suspendovani letovi iz Zadra za Barselonu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

6. jul 2020.

Original Article