Tea Tairović: Niko me neće, a na meni sve puca

106
Foto: Instagram/tea_tairovic
Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović napravi haos gde god da se pojavi, a zbog nje su jednom prilikom letele čaše i flaše. Iako na njenim nastupima sve pršti od strasti, atraktivna folkerka tvrdi da joj u ljubavi baš i ne ide sjajno.

– Udvarača ima. Nije to sad ništa vredno pomena. To je onako usput. Ja nemam vremena, niti se na jednom mestu puno zadržavam, samo udele komplimente i to je to. Moj ljubavni status je kao i uvek srednje žalostan. Niko me neće, a na meni sve puca – našalila se pevačica.

Ona je zatim prokomentarisala to što su društvene mreže preplavljene klipovima na kojima uzima veliki bakšiš, koji često nema gde više da stavi, zbog čega je mnogi nazivaju “kraljicom bakšiša”.

– To tako izgleda na snimcima, ali to zaista nije tako. A što se tiče nastupa kao što je ovaj, kada smo odvojeni od publike, bakšiš nije nešto čime se mi pevači vodimo, nego se vodimo time da atmosfera bude odlična. To je ono što bude ili ne bude, niko o tome specijalno ne razmišlja – rekla je folkerka o čijim nekretninama se dosta spekuliše, te je otkrila da li će pazariti još neku nakon letnje turneje.

– Ja sam i pre svega ovoga bila stambeno obezbeđena, ali ko zna videćemo. Možda. Polako – poručila je Tea tairović koju je koleginica nedavno optužila za krađu spota.

Original Article