Sve ono što niste znali o po*no industriji…

69
Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Odakle dolaze, koliko zarađuju i ko angažuje srpske glumce iz filmova za odrasle?

Po*no industrija prepuna je tajni i brojnih pretpostavki. Dok jedni misle da je najlakše skinuti se i imati se*s pred kamerama, drugi ne mogu ni da zamisle način na koji se to obavlja.

Koliko su plaćeni ljudi kojima je ovo svakodnevni posao? Tu informaciju za strane glumce nedavno je otkrio jedan od vodećih agenata u po*nografiji, Derek Hej iz “LA direkt modelsa”.

Tada je istakao da su zarade prilično niske, a onda je otkrio i koja scena u se*su je najskuplja. Ipak, ko su, odakle dolaze i koliko zarađuju po*no glumci iz Srbije?

Glumci iz Srbije svoj prvi film snime između 27. i 30. godine, a verovali ili ne, muškarci su manje plaćeni od žena. S druge strane, jači pol je pol koji duže ostaje u ovom poslu, jer po*nografiju napuštaju na početku šeste decenije.

Ipak, muškarcima ovo nije primaran posao. Iako uglavnom dolaze iz “urbanih sredina”, dobar procenat čine i muškarci iz unutrašnjosti. Kada se porede sa ženama, jači pol se uglavnom ne stidi da prizna da dodatni izvor prihoda dolazi upravo zahvaljujući snimanju filmova za odrasle. Kada je reč o zaradi, muškarci po snimanju uzimaju od 100 do 300 evra. Ipak, najplaćeniji su gej po*no glumci, koji samo po jednoj sceni zarade 1.000 evra!

Vlada mišljenje da se po*no industrija brzo razvija zbog jeftine radne snage. Zanimljivo je da se najviše snima u letnjim mesecima, a setovi se organizuju širom zemlje, uglavnom u iznajmljenim stanovima ili lokalima.

Glavni poslodavci koji angažuju naše glumce su produkcijske kuće iz SAD i Holandije, a snimanje najviše može da traje ceo dan. Ipak, srpski glumci moraju da ispune četiri stvari. Od njih se traži da budu zdravi, u dobroj formi, da ne piju alkohol i ne koriste opijate.

Original Article