Srpska deca iz regiona u poseti Ministarstvu spoljnih poslova Srbije

42

Srpska deca iz regiona u poseti Ministarstvu spoljnih poslova Srbije

8. jul 2021.

Aktuelno, Matica, Vesti

0 Views

Šef srpske diplomatije Nikola Selaković primio je danas u Ministarstvu spoljnih poslova učesnike Letnjeg kampa za srpsku decu iz regiona i tom prilikom je mlade goste upoznao sa svojim radom i načinom na koji funkcioniše Ministarstvo.

Selaković je izrazio zadovoljstvo što su učesnici Letnjeg kampa u poseti glavnom gradu Srbije i poručio da je Beograd prestonica svih Srba.

„Ovde na ovim zidovima možete da vidite kontinuitet naše državnosti u novom veku. Da vidite šta to iza nas stoji da bismo znali za šta se borimo i šta ćemo jednoga dana ostaviti svojoj deci. Ja imam dva sina i jednu ćerku, i sve što radim radim za njih i budućnost svakog deteta u Srbiji i svakog srpskog deteta“, rekao je Selaković.

Ministar je istakao da je Beograd grad koji se ubrzano menja i raste, grad u koji hrle svi sa Balkana, i poželeo srpskoj deci iz regiona da što češće dolaze i up..

The post Srpska deca iz regiona u poseti Ministarstvu spoljnih poslova Srbije appeared first on Srpska dijaspora | Vesti iz dijaspore i o dijaspori.

Original Article