Ryanair odložio sve letove iz Srbije do 2021. godine

316

Ryanair sleće u Niš tek naredne godine

Low cost avio kompanija Ryanair donela je odluku da do kraja ove godine ne obnovi letove sa aerodroma „Konstantin Veliki” u Nišu.

Zvanično je potvrđeno da Ryanair planira da ponovo poleti iz Niša tek početkom marta 2021. godine, ali na manjem broju linija nego ranije. Naime, low cost avio kompanija je odlučila da potpuno obustavi letove na liniji Niš Bratislava.

Sa druge strane, liniju Niš Milano Bergamo avio kompanija Ryanair planira da obnovi 2. marta, letove iz Niša za Maltu od 5. marta, a za Berlin od 28. marta 2021. godine.

Ryanair je naveo da će tokom zime smanjiti broj letova u odnosu na prvobitno očekivane, jer je zabeležena slabija prodaja avio karata usled zabrana putovanja za određene putnika ka nekim o zemalja destinacija iz mreže low cost avio kompanije.

Sa aerodroma „Konstantin Veliki” trenutno lete avio kompanija Air Serbia, koja je obnovila deo svojih linija, kao i low cost avio kompanija Wizz Air koja održava letove na gotovo svim svojim linijama na kojim je letela pre marta ove godine. Građanima Srbije je i dalje zabranjen ulazak u većinu država članica Evropske Unije.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

17. oktobar 2020.

Original Article