Ryanair obnovio liniju Banja Luka Geteborg

345

Ryanair se vratio u Banja Luku nakon sedam meseci pauze!

Low cost avio kompanija Ryanair je od ove nedelje obnovila liniju Banja Luka Geteborg.

Ryanair je ponovo počeo da leti na liniji Banja Luka Geteborg nakon što su letovi obustavljeni pre više od sedam meseci, a ovim je ujedno i obeležen povratak low cost avio kompanije u drugi po veličini grad u Bosni i Hercegovini.

Liniju Banja Luka Geteborg avio kompanija Ryanair planira da obavlja dva puta nedeljno, a za sad nije poznato da li će broj letova biti uvećan u narednom periodu ili možda čak i umanjen jer većina građana Bosne i Hercegovine nema pravo ulaska u Švedsku bar do samog kraja godine. Skandinavska zemlja je, baš kao i ostale članice Evropske unije, produžila odluku o ograničenju ulaska u zemlju za sve strane državljane do 22. decembra 2020. kao meru prevencije širenja pandemije koronavirusa Covid-19.

Low cost avio kompanija Ryanair je pomerila letove na svim drugim linijama iz Banja Luke sve do marta 2021. godine.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

27. oktobar 2020.

Original Article