Ryanair obnavlja samo tri linije iz Srbije i BiH

340

Prvi letovi na tri linije od samog početka avgusta

Low cost avio kompanija Ryanair je objavila da planira obnovi tek tri linije iz Bosne i Hercegovine i Republike Srbije ovog leta.

Kako je navedeno, Ryanair planira da ovog leta ponovo pokrene liniju između Niša i Malte. Prvi letovi se očekuju od 2. avgusta, a low cost avio kompanija planira da saobraća na ovoj liniji dva puta nedeljno. Za sad se spominje još samo da bi avio kompanija Ryanair mogla da pokrene liniju Niš Berlin, ali se to najverovatnije neće desiti pre oktobra, ako se može verovati rezervacionom sistemu avio kompanije.

Početkom avgusta avio kompanija Ryanair takođe planira da obnovi i linije iz Banja Luke. Od 1. avgusta low cost avio kompanija će poleteti iz Banja Luke za Memmingen i Brisel Charleroi. Sa druge strane, planirane linije iz Banja Luke za Beč i Milano Bergamo su odložene do daljeg.

Ryanair se nedavno pohvalio da je obnovio preko 1.000 letova na svojim direktnim linijama širom Evrope, ali je za sad u regionu sleteo samo u Crnu Goru i Hrvatsku.

Sa aerodroma u Banja Luci trenutno leti jedino avio kompanija Air Serbia na liniji za Beograd, dok sa aerodroma „Konstantin Veliki” u Nišu letove obavljaju avio kompanije Air Serbia i Wizz Air.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

4. jul 2020.

Original Article