Qatar Airways obnovio letove ka 92 destinacije

303

Qatar Airways nastavlja da obnavlja svoje linije

Avio kompanija Qatar Airways putnicima iz Beograda trenutno nudi letove ka čak 92 svetske destinacije.

Čak ni tokom najvećeg vrhunca pandemije, avio kompanija Qatar Airways je obavljala letove ka više od 30 destinacija na pet kontinenata, a kako je vreme odmicalo i situacija polako počela da se normalizuje taj broj je danas dostigao cifru od čak 92 grada sveta ka kojim avio kompanija leti.

Iz Beograda za Dohu avio kompanija Qatar Airways leti tri puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom, a preko svoje baze (međunarodni aerodrom Hamad) nudi mogućnost nastavka putovanja ka skoro svim krajevima sveta. Na toj listi se nalazi i linija Zagreb Doha, ali i letovi iz Dohe ka destinacijama na svim kontinentima. Obnovljene su linije za Brizbejn, Sidnej, Melburn, Pert, Sao Paulo, Zanzibar, Bali, Seul, Tokio, kao i destinacijama u Severnoj Americi.

Qatar Airways svojim putnicima nudi veći izbor i fleksibilnost nego ranije, jer oni mogu da besplatno promene datum ili destinaciju, avio karte važe dve godine, a ukoliko putnici žele da zamene avio karte za buduće putovanje mogu da ostvare dodatnih 10% vrednosti iznosa.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Kako bi se putnici osećali sigurnije i udobnije tokom letova uvedene su dodatne mere sigurnosti i higijene koje podrazumevaju to da svaki putnik dobija lični set zaštitnih maski i vizira za lice.

Avio kompanija Qatar Airways je 1. jula obnovila letove ka 11 destinacija širom sveta što je bio najveći broj vraćenih letova u jednom danu otkako je katarska avio kompanija započela oporavak svoje mreže.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

30. septembar 2020.

Original Article