Qatar Airways obnovio letove ka 66 destinacija širom sveta

599

Qatar Airways sada opet leti ka destinacijama na svim kontinentima

Avio kompanija Qatar Airways je od početka meseca užurbano nastavila sa obnovom linija iz svoje mreže pa sad putnicima nudi letove ka 66 destinacija širom sveta.

Na toj listi se nalazi i linija Beograd Doha, kao i linija Zagreb Doha, ali i letovi iz Dohe ka destinacijama na svim kontinentima. Obnovljene su linije Brizbejn, Sidnej, Melburn, Pert, Sao Paulo, Zanzibar, Bali, Seul, Tokio, kao i destinacijama u Severnoj Americi.

Qatar Airways svojim putnicima nudi veći izbor i fleksibilnost nego ranije, jer oni mogu da besplatno promene datum ili destinaciju, avio karte važe dve godine, a ukoliko putnici žele da zamene avio karte za buduće putovanje mogu da ostvare dodatnih 10% vrednosti iznosa.

Qatar Airways flies 3 times weekly to Belgrade, Serbia

Kako bi se putnici osećali sigurnije i udobnije tokom letova uvedene su dodatne mere sigurnosti i higijene koje podrazumevaju to da svaki putnik dobija lični set zaštitnih maski i vizira za lice.

Avio kompanija Qatar Airways je 1. jula obnovila letove ka 11 destinacija širom sveta što je bio najveći broj vraćenih letova u jednom danu otkako je katarska avio kompanija započela oporavak svoje mreže. U avio kompaniji veruju da će do kraja jula uspeti da obnove dve trećine svih linija na kojim je letela pre početka pandemije koronavirusa Covid-19.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

20. jul 2020.

Original Article