Probudite sva svoja čula, Miraggio Thermal Spa Resort

22
probudite-sva-svoja-cula,-miraggio-thermal-spa-resort

Miraggio Thermal Spa Resort se nalazi na Halkidikiju u Grčkoj, 110 km od solunskog aerodroma. Ovaj izuzetan turistički kompleks objedinjuje lepote Halkidikija i izražajnost moderne arhitekture, stvarajući destinaciju svetske klase, kreiranu za ljubitelje fitnesa i blagostanja. Lokacija i dizajn rizorta pružaju uživanje u predivnom horizontu sve do Svete Gore, UNESCO-ove svetske baštine, kao i zadivljujući pogled na superjahte Marine Miraggio i veličanstvene borove šume Halkidikija u pozadini

Probudite sva svoja čula, Miraggio Thermal Spa Resort

Miraggio & Miraggio Club

Luksuzne sobe i apartmani sa pogledom na Egejsko more, od kojih neki imaju grejani privatni bazen nalaze se na plaži. Najprivatniji deo odmarališta koji nudi ekskluzivne pogodnosti je Miraggio Club namenjen gostima koji cene pravi luksuz, potpunu privatnost i uslugu visoke klase. Dizajnerski potpis nagrađivanog arhitekte Aspasije Taka, ističe se radom sa održivim materijalima, nameštajem po meri i modernim dezenima, a prostrane i potpuno opremljene sobe imaju grejane privatne bazene i predivan pogled na more i marinu.

Probudite sva svoja čula, Miraggio Thermal Spa Resort

Dečja planeta

“Kids’ Planet” u Mirađiju je u potpunosti dizajnirana za mlade goste, nudeći im interaktivni zabavni park sa crtanim junacima, uz dnevne emisije, park za prskanje i kafić.

Probudite sva svoja čula, Miraggio Thermal Spa Resort

Terme Mirthia

Termalni spa centar Mirthia u Mirađiju, predstavlja pravi velnes raj koji koristi prednosti prirodnih termalnih izvora Halkidikija. Ovaj najsavremeniji spa kompleks uključuje veliki bazen za talasoterapiju direktno povezan sa Egejskim morem, sa vodom koja se zagreva i održava na stabilnoj temperaturi i manji “infiniti” bazen za talasoterapiju. Prostor za hidroterapiju sadrži tri prirodna bazena sa toplom vodom i odmorište sa barom i veličanstvenim pogledom na Egejsko more. Naši iskusni spa terapeuti nude širok izbor masaža, tretmana lica i tela, a fitnes centar u Miraggio Thermal Spa Resortu je mesto sa najsavremenijom opremom za fitnes i kardio trening.

Probudite sva svoja čula, Miraggio Thermal Spa Resort

Gastronomija

Gosti mogu da biraju između osam restorana i da uživaju u internacionalnoj i mediteranskoj kuhinji sa najboljim lokalnim sastojcima, koje priprema naš glavni kuvar. Počevši od doručka pa do večere, jelovnik može da ispuni sve posebne zahteve u ishrani, uključujući veganske, bezglutenske i alergijske, sa opcijama dizajniranim posebno za decu. Pođite na kulinarski izlet kroz tradicionalnu grčku, azijsku i visoku internacionalnu kuhinju.

Probudite sva svoja čula, Miraggio Thermal Spa Resort

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Probudite sva svoja čula, Miraggio Thermal Spa Resort se pojavio prvo na TU magazin.