MSC Euribia, ekološki najnapredniji kruzer

10
msc-euribia,-ekoloski-najnapredniji-kruzer

Kompanija MSC Cruises je nedavno otkrila detalje novog ekološki najnaprednijeg kruzera, kružna putovanja više nikad neće biti ista

Krzer MSC Euribia, kako su naglasili iz kompanije, napravljen je budućnost, u pitanju je energetski i ekološki najnapredniji kruzer do sada. Brod će zvanično biti otkriven na svečanosti 8. juna u Kopenhagenu.

MSC Euribia je drugi brod u floti MSC Cruises-a koji pokreće LNG, jedno od najčistijih i najučinkovitijih brodskih goriva koje je trenutno dostupno. Pored toga, njega odlikuje i opremljenost najsavremenijim tehnologijama zaštite okoline.

To uključuje i napredni sistem prerade otpada, mere energetske učinkovitosti i inovativni sistem upravljanja podvodnom bukom kako bi se smanjio potencijalno negativan uticaj na morsku sredinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MSC Cruises US (@msccruises.us)

Slovenačka Istra, i posao i odmor, saznajte više.

MSC Euribia nazvan je po drevnoj boginji Erubiji koja je koristila vetrove, vreme i sazvežđa kako bi ovladala morima. Takva ideja je iza broda, vizija koja podrazumeva upotrebu vrhunske održive tehnologije za zaštitu i očuvanje dragocenog morskog ekosistema.

Brod je širok 43 i dugačak 331 metara i može primiti do 6334 putnika. MSC Euribia biće brod sa najnižom štetnom emisijom emisijom u floti. Na brodu se nalazi ukupno 2.419 modernih kabina. Opsežan izbor različitih kategorija kabina kreće se od unutrašnjih, spoljnih i balkonskih kabina za 2 do 4 osobe, do kabina za jednu osobu i raznih apartmana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak MSC Euribia, ekološki najnapredniji kruzer se pojavio prvo na TU magazin.