Montenegro Airlines najavio četiri nove linije!

393

Montenegro Airlines uvodi nove linije već krajem marta!

Avio kompanija Montenegro Airlines planira da uspostavi letove na četiri nove linije sa početkom letnjeg reda letenja.

Od 28. marta 2021. godine, crnogorska nacionalna avio kompanija bi trebalo da uspostavi letove iz Podgorice za Kijev, Istanbul, Prag i Lisabon.

Montenegro Airlines je za sad objavio samo raspored letova za liniju Podgorica Kijev koja bi trebalo da bude uspostavljena od 3. aprila 2021. sa dva nedeljna leta (sredom i subotom).

Nije poznato kada će linije za Istanbul, Lisabon i Prag biti pokrenute, ali je poznato da će one biti sezonskog karaktera, baš kao i linija Beograd Kijev.

U prošlosti iz avio kompanije Montenegro Airlines su nekoliko puta najavljivani letovi iz Podgorice za Lisabon i Istanbul, ali su ti planovi odlagani sve do sad. Sa druge strane, avio kompanija Windrose Airlines je nedavno povezala Podgoricu i Kijev, ali su za sad nepoznati njeni planovi za letnju sezonu i to da li će crnogorska nacionalna avio kompanija imati konkurenciju. Borba za putnike će se sigurno odigrati na liniji Podgorica Istanbul koja je jedina koja ima letove tokom cele godine, jer ovu liniju održava avio kompanija Turkish Airlines.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

11. decembar 2020.

Original Article