Luxair pokreće novu liniju iz Beograda

426

Avio karte za letove na novoj liniji su u prodaji!

Avio kompanija Luxair saopštila je da će tokom ovog leta pokrenuti novu liniju i iz Beograda.

Počev od 3. juna 2021. godine luksemburška nacionalna avio kompanija će uspostaviti direktnu liniju Beograd Luksemburg. Na navedenoj liniji avio kompanija planira da saobraća dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom.

Letovi iz Luksemburga za Beograd se očekuju u 06:05h četvrtkom (sa dolaskom oko 08:25h na aerodrom „Nikola Tesla”) i 08:35h nedeljom (dolazak oko 11:05h). U povrtaku, letovi iz Beograda se očekuju oko 09:20h četvrtkom (sa sletanjem u Luksemburg oko 12:05h) i oko 11:45h nedeljom (dolazak oko 14:25h).

Na ovaj način Beograd i Luksemburg će po prvi put biti povezani direktnom linijom.

Beograd će takođe biti treća destinacija u regionu ka kojoj avio kompanija Luxair planira da leti ove godine, jer su ranije najavljeni letovi i za Tivat i Podgoricu. Luksemburška avio kompanija je planirala da pokrene letove za Crnu Goru tokom decembra, ali su ovi planovi nekoliko puta odlagani, a trenutno se očekuje da linije budu pokrenute tokom aprila i maja.

Avio kompanija zadržava pravo promene. Sve informacije su tačne u vreme objavljivanja.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

25. januar 2021.

Original Article