LOT – Odloženi letovi iz Beograda

317

Ka nekim destinacijama LOT će početi da leti od 1. jula, ali ne i ka Beogradu

Po trenutnom planu, avio kompanija LOT Polish Airlines pokrenuće letove između Varšave i pojedinih destinacija u Evropi početkom jula, ali će Beograd na letove sačekati još par nedelja.

Kako navode iz avio kompanije LOT, od 1. jula su u planu letovi iz Varšave za Amsterdam, Barselonu, Berlin, Beč, Brisel, Budimpeštu, Bukurešt, Diseldorf, Dubrovnik, Hanju, Kijev, Krf, Oslo, Podgoricu, Prag, Split, Tbilsi, Varnu, Viljnus i Zadar. LOT će istovremeno pokrenuti i letove iz Budimpešte za Varnu i Dubrovnik.

Mada je sredinom maja avio kompanija LOT planirala da pokrene letove između Beograda i Varšave od 15. juna , to se ipak nije desilo, pa je naknadno 1. jul naveden kao novi datum obnavljanja linije. Po pisanju sajta Aviatica, letovi i ovog datuma su odložen, a sada se prvi let između Beograda i Varšave očekuje 15. jula. Tada bi trebalo da bude pokrenuta i nova linija Beograd Budimpešta.

Svi navedeni datumi su očekivani i podložni su promeni. Avio kompanija LOT Polish Airlines zadržava pravo da naknadno promeni red letenja.

autor: Playtravel

22. jun 2020.

Original Article