Krstarenje svih krstarenja

92
krstarenje-svih-krstarenja

Kompanija Royal Caribbean International je najavila svoje novo krstarenje pod imenom Ultimate World Cruise, epsko putovanje koje će trajati čak 9 meseci

Najduže do sada, krstarenje svih krstarenja svetom će trajati tačno 274 dana. Na epskom putovanju će putnici imati priliku da posete sve kontinente. Oni će posetiti preko 150 destinacija, uključujući i 11 svetskih čuda, objavio je Cruise Industry News.

Ovo krstarenje kruzerom Serenade of the Seas biće najduže i najopsežnije krstarenje u ponudi ove kompanije. To je ujedno i njihovo prvo krstarenje svetom. Ultimate World Cruise putovanje će započeti 10. decembra 2023. godine iz Miamija na Floridi i trajaće do 10. septembra 2024. godine.

Daleke destinacije kao životni stil, saznajte više.

Ukupan kapacitet broda je 2.143 putnika, a o njima će brinuti 832 člana posade. Od najinteresantnijih destinacija koje će posetiti izdvajaju se Kazablanka, Grenland i Japan. Osnovna ideja iza ovog krstarenja je upoznavanje sveta, povezivanje sa različitim kulturama i otkrivanje najspektakularnijih krajolika na Zemlji. Osim toga, tu su Svetska čuda koja pokazuju bezgraničnu maštu čovečanstva.

Jedina mana ovog krstarenja, ako se tako može nazvati, je cena. U zavisnosti od kabina i luksuza, cene kreću od 60.000 dolara po osobi, dok za apartman morate da izdvojite čak 120.000 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Krstarenje svih krstarenja se pojavio prvo na TU magazin.