Hotelska grupa Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara

18
hotelska-grupa-budvanska-rivijera-na-sajmu-turizma-u-beogradu-od-22-do-25.-februara

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće  ponudu za predstojeće leto na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara

Pod sloganom „Tvoja morska avantura” na Sajmu će biti prezentovana ponuda i sadržaji TN „Slovenska plaža“, hotela Aleksandar, Palas i Castellastva.

Hotelska grupa Budvanska rivijera

S obzirom da su gosti iz Srbije među najbrojnijim gostima koji letuju u hotelima „Budvanske rivijere“, kompanija je pripremila  sajamske popuste za posetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe “Budvanska rivijera” u hali 1 za sve koji na licu mesta rezervišu letnji odmor u nekom od hotela grupacije biće obezbeđen popust do 18% kao i posebni popusti za decu.

Kompanija će tokom trajanja Sajma dodeliti izuzetno vrednu nagradu – sedmodnevni aražman za dvije osobe u Turističkom naselju Slovenska plaža, a za posetioce će takođe biti pripremljeni i mini pokloni sa promotivnim materijalima.

Hotelska grupa Budvanska rivijera

Prateći savremene trendove kada su u pitanju sajamske prezentacije, Hotelska grupa rivijera će i ove godine imati moderno opremljen štand koji će u vizuelnom smislu istaći kompanijske vrednosti ali i podstaći lepe emocije koje asociraju na “morsku avanturu”.

“Ono što nas posebno raduje jeste što ćemo imati priliku da u Beogradu najavimo dva velika jubileja koja ove godine proslavljamo – 40 godina Turističkog naselja Slovenska plaža i 90 godina hotela Mogren”, saopštili su iz Hotelske grupe Budvanska rivijera.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Hotelska grupa Budvanska rivijera na Sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara se pojavio prvo na TU magazin.