Hotel posvećen bioskopu

123

U Parizu je otvoren prvi hotel posvećen bioskopu, Hotel Paradiso. Svaka soba je opremljena tako da gostima pruža jedinstvenu kombinaciju odmora uz filmove. U ovom hotelu odmarate kao kod svoje kuće, jedino što taj odmor plaćate

U Parizu je otvoren hotel posvećen bioskopu. Novi koncept ovog hotela su započela braća Nathanael i Elisha Karmitz. Njihov otac Marin Karmitz je posedovao lanac bioskopa u Francuskoj 1974. godine, pa su braća odlučila da prošire očevu i sopstvenu viziju, otvorili su bioskop u hotelu.

Hotel Paradiso ima 34 sobe i dva apartmana, svaka je soba posebno dizajnirana tako da gost može imati najbolje moguće iskustvo. To iskustvo podrazumeva udobno mesto za sedenje i laserski projektor. Gosti mogu birati između širokog izbora internih DVD naslova, a imaju i pristup streaming platformama, kao što su Netflix, Mubi, CanalPlus i Disney. Nakon što gost odabere svoj film, zavese se zatvaraju, svetla se gase i film se prikazuje, sve potpuno automatski.

Sobe i junior apartmani, koji su uređeni u savremenom stilu nude udobnost od pet zvezdica, a minibar osim standardne ponude ima i organske kokice i druge grickalice za gledanje filmova.

„Dan primirja“ u hotelu Putnik Kopaonik, saznajte više.

Na krovu hotela, sa pogledom na Ajfelov toranj, nalazi se bioskop-klub na otvorenom. Ovaj bioskop prikazuje filmove, a tu je i koktel bar i restoran koji nudi jela sa roštilja. Cene soba počinju od 140 dolara po noćenju, dok za apartman cene kreću od 467 i 522 dolara po noćenju.

Više o hotelu pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Hotel posvećen bioskopu se pojavio prvo na TU magazin.

Original Article