Hotel Bohinj nudi plutajući doručak

246

Želite doručak u bazenu, uz čašu penušavca i predivan pogled na Julijske Alpe? Ovaj doživljaj, kao i ostale susrete luksuza i prirode možete iskusiti u Sloveniji, na samo par sati vožnje od Srbije

Hotel Bohinj nudi plutajući doručak. Ovaj hotel je otvoren prošle godine, i smešten je u prelepom bohinjskom kraju u Sloveniji. Pored svih luksuznih pogodnosti koje nudi, ovaj hotel je dao sebi jedan poseban zadatak.

Hotel Bohinj ima za cilj da postane najbolji primer vrhunskog društveno odgovornog poslovanja. Vizija poslovanja je utemeljena na kreativnosti, entuzijazmu i shvatanju kocepta i vizije domaćeg turizma. Hotel je izgrađen u potpunosti od prirodnih materijala, a sam dizajn i gastronomska ponuda hotela bazirani su na lokalnim namirnicama i tradiciji.

View this post on Instagram

A post shared by 𝗛𝗢𝗧𝗘𝗟 𝗕𝗢𝗛𝗜𝗡𝗝 (@hotel.bohinj)

Jedan od sadržaja koji se posebno izdvaja je i plutajući doručak. Ukoliko se odlučite za uživanje u spoljnom bazenu, imaćete i priliku da probate nesvakidašnji doručak. Umesto da bude serviran kao što to po običaju bude u hotelu, doručak se služi u bazenu, dok vam društvo prave Alpi. Ovo iskustvo traje 45 minuta i dostupno je svaki dan, u 8 i 9 ujutro, a umesto stolica koriste se ležaljke.

Magična Venecija Crne Gore, saznajte više.

Vizija menadžmenta hotela je jasna, oni žele da spoje i iskoriste ono najbolje što imaju. Plutajući doručak koji hotel Bohinj nudi je definisan kao spoj luskuza i prirode, ali i lokalne tradicije nacionalnog parka Triglav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Hotel Bohinj nudi plutajući doručak se pojavio prvo na TU magazin.

Original Article