Horoskop otkriva koje ljude najviše privlačite

198
Pixabay
Ilustracija

Astrologija otkriva koji horoskopski znaci su najkompatibilniji sa vama.

Ako ste imali i sami ste svesni da ste imali “kikseve” u životu, naročito kada je ljubav u pitanju, sigurno ste se nekad zapitali ko je onda vaš idealan partner. Kako da napravite dobar izbor, sa kim biste se slagali ili koga najviše privlačite, saznajte u nastavku.

Astrologija otkriva ljude koji odgovaraju vašem horoskopskom znaku u svakom smislu:

Ovan

Teško je odoleti Ovnu i odbiti ga, posebno ako je potencijalni partner slab na romantične gestove, kao što su Blizanci, Lav ili Strelčevi.

Bik

Bikovi vole da flertuju pogledima, a na njihove oči su posebno slabi Rakovi, Škorpije, Jarčevi i Ribe. Oni cene stabilan stav uz duboku osećajnost i ponašanje kakvo imate.

Blizanci

Vi se posebno sviđate Ovnovima, Lavovima, Vagama, Strelčevima i Vodolijama. Jedne sekunde ste divlji, drugu već hladnokrvni. Mnogo toga zavisi od vašeg trenutnog raspoloženja, a ovim znacima se to dopada.

Rak

Vaš znak karakteriše nežna romantična priroda i skloni ste promenama raspoloženja. Posebno su vam skloni Bikovi, Device, Škorpije i Jarčevi, kao i Ribe.

Lav

Vi ste nalik Ovnovima, znate da osvojite onog kog želite! Privlače vas Ovnovi, Blizanci, Vage, Strelčevi i Vodolije. Zapravo, privlače vas svi oni koji cene vašu toplinu, razumevanje i inteligenciju.

Devica

Device su staromodne i nisu voljne da proganjanju nekoga, pa tako ni da se maltretiraju u ljubavi. Kod vas je očigledna privlačnost sa Bikom, Škorpijom ili Jarcem.

Vaga

Jedan ste od najprivlačnijih znakova, ali posebnu seksualnu privlačnost najčešće razvijete prema Ovnu, Lavu, Strelcu ili Vodoliji.

Škorpija

Škorpije neće prezati ni od čega, služiće se svim mogućim i nemogućim trikovima, na koje najčešće padnu Bikovi, Rakovi, Device, Jarčevi i Ribe. Znate kako da stvoriti uslove u kojima ćete njega ili nju smotati oko malog prsta.

Strelac

Strelac ima prijateljski nastup i potpuno je oslobođen treme ili straha kad stane pred osobu kojoj se udvara. Ovnovi, Blizanci, Lavovi i Vodolije ne mogu da odole tome.

Jarac

Vaša rezerviranost se slama kad se nađete u prilici prvog izlaska s odabranom osobom, a naročito ako je ona rođena u znaku Bika, Device, Škorpije ili Ribe.

Vodolija

Moderni ste i imate “ono nešto”, pa Ovnovi, Blizanci, Lavovi, Vage i Strelčevi ne mogu da odole svojoj znatiželji kad ste vi u pitanju. Vrlo se osećajni i sve možete da razumete, a upravo to ih privlači.

Ribe

Ribe privlače Bika, Škorpiju, Raka i Jarca, ali i svoj sopstveni znak. Ribe su tihe, ali usmerene i kreću se ka svemu polako.

Original Article