FlyDubai povećava broj letova iz Beograda

316

Više letova za Dubai: FlyDubai uskoro svakog dana u Beogradu!

Low cost avio kompanija FlyDubai za manje od mesec dana želi da uvede dodatne letove na liniji između Beograda i Dubaija, a nakon toga planira da dodatno poveća broj polazaka za glavni grad Srbije.

FlyDubai trenutno leti pet puta nedeljno na liniji Beograd Dubai, a od 17. februara počeće da leti svakodnevno između dva grada uvodeći letove ponedeljkom i sredom, navodi se u saopštenju low cost avio kompanije.

U avio kompaniji navode da na ovoj liniji vlada veliko interesovanje u Srbiji, kao i u zemljama regionima koje trenutno nemaju direktne letove za Dubai. Uz dodatne letove putnici će imati još bolje konekcije iz Dubaija ka destinacijama kao što su Maldivi ili Zanzibar, ali i na letovima avio kompanije Emirates.

Prema navodima portala EX-YU Aviation News, FlyDubai bi mogao da uvede dodatne letove tokom letnje sezone, pa će avio kompanija leteti i dva puta dnevno nekim danima u ovom periodu.

Za ulazak u Dubai putnici trenutno moraju da imaju negativan PCR test ne stariji od 96 sati pre polaska iz Beograda.

Avio karte možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

22. januar 2021.

Original Article