Februar u znaku ljubavi i praznika – Hotel Zlatibor

21
februar-u-znaku-ljubavi-i-praznika-–-hotel-zlatibor

Iako su novogodišnji i božićni praznici iza nas, februar nam donosi još prilika za odmor sa onima do kojih nam je najviše stalo. Ukoliko želite da praznik ljubavi ili Sretenje provedete na snežnim obroncima zlatne planine, Hotel Zlatibor za Vas ima specijalne ponude!

Februar u znaku ljubavi i praznika – Hotel Zlatibor (2)

„Dan ljubavi na Zlatiboru“ je paket namenjen onima koji slave ljubav i uživaju u romantičnim trenucima u dvoje. Uz večeru za zaljubljene i Magnesium VIP spa tretman, upotpunjen dočekom uz čašu šampanjca i selekciju sireva i voća, osećaćete se zaista posebno. Ova ponuda je trenutno aktuelna i odnosi se na period od 13. do 16. februara. Iskoristite fantastičnu priliku i obradujte svoju voljenu osobu nezaboravnim romantičnim odmorom na planini!

Februar u znaku ljubavi i praznika – Hotel Zlatibor (2)

Odmah posle Dana zaljubljenih sledi odmor povodom državnog praznika Sretenje, koji ove godine počinje u četvrtak, 15. februara i spaja se sa vikendom. Ovo je odličan povod da slobodne dane provedete u Hotelu Zlatibor, uživajući u bogatim sadržajima i fantastičnim aktivnostima koje sadrži specijalna ponuda „Sretenje na zlatnoj planini“.

Februar u znaku ljubavi i praznika – Hotel Zlatibor (2)

Dok se prepuštate čarima masaže u luksuznom Magnesium Wellness & Spa centru, Vaša deca će naučiti nove veštine na kreativnim radionicama, ili će pružiti svoje prve skijaške korake u školici skijanja. Obezbedite svojoj porodici zajednički odmor za pamćenje!

Februar u znaku ljubavi i praznika – Hotel Zlatibor (2)

Neka ovaj februar bude bolji od bilo kog do sada! Iskusite sinergiju prvoklasnih hotelskih sadržaja i prirodnih potencijala Zlatibora i dozvolite da Vas ovaj spoj ostavi bez reči.

Februar u znaku ljubavi i praznika – Hotel Zlatibor (2)

Čekamo Vas na Zlatiboru!

Informacije i rezervacije na broj: +381 31 31 50 538 ili putem email-a: info@hotelzlatibor-resort.com

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Februar u znaku ljubavi i praznika – Hotel Zlatibor se pojavio prvo na TU magazin.