Falling for Croatia

33

Hrvatska turistička zajednica je pokrenula novu kampanju u kojoj promoviše Hrvatsku u periodu koji je posebno atraktivan u toj zemlji. Kampanja će biti sprovedena do kraja novembra meseca na svim društvenim mrežama

HTZ je pokrenula novu promotivnu kampanju „Falling for Croatia“. Ova kampanja za cilj ima da promoviše Hrvatsku u periodu godine kada su posebno atraktivna turistička putovanja u kojima se otkriva kultura, eno-gastronomija, nautika, aktivni turizam i priroda.

Kampanja „Falling for Croatia“, koja će biti sprovedena do kraja novembra na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Najbitnije oznake za kampanju biće #FallingForCroatia i #BestFallCroatiaBucketList.

Glavni cilj kampanje je podsticanje turista da ovu zemlju posete i u postsezoni, a zamišljena je kao interesantni jesenji vodič kroz destinacije i aktivnosti koje Hrvatska nudi u ovom periodu godine.

Najzdravija zemlja za život na svetu, saznajte više.

„Nalazimo se u razdoblju godine kada su u fokusu turističkih putovanja kultura, eno-gastronomija, nautika, aktivni turizam i priroda. Sve navedeno obuhvatili smo ovom kampanjom kroz brojne atraktivne fotografije i video materijale, a pritom smo posebni naglasak usmerili na hrvatske kontinentalne destinacije i što sve gost u jesenskim mesecima u njima može doživeti“, izjavio je direktor HTZ Kristjan Staničić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

Ovaj članak Falling for Croatia se pojavio prvo na TU magazin.

Original Article