Etihad Airways odložio povratak u Beograd

255

Avio kompanija planira da obnovi letove za Abu Dabi tokom januara

Avio kompanija Etihad Airways je produžila privremenu obustavu letova na liniji Beograd Abu Dabi.

Najnovija odluka avio kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je da linija bude pauzirana sve do 2. januara 2021. godine. Kada linija bude obnovljena, Etihad Airways planira da leti dva puta nedeljno između Beograda i Abu Dabija.

U avio kompaniji je prvobitno planirano da letovi budu nastavljeni 25. novembra ove godine, ali je odluka promenjena jer je svim stranim državljanima zabranjen ulazak u Abu Dabi. Istovremeno, Australija trenutno ima „spuštenu rampu” za skoro sve državljane i letove ka i iz ove zemlje, a ona predstavlja veliki izvor putnika avio kompanije Etihad Airways na letovima sa polascima i dolascima u Beogradu.

Druga avio kompanija koja leti ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima, FlyDubai nastaviće da obavlja redovne letove ka Beogradu. Low cost avio kompanija leti na liniji Beograd Dubai, a putnicima iz Srbije je dozvoljen ulazak u Dubai uz negativan PCR test.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

13. novembar 2020.

Original Article