Emirates ponovo nudi letove iz Beograda ka svetu

290

Emirates i FlyDubai od 9. jula ponovo spajaju Beograd sa svetskim destinacijama

Avio kompanija Emirates, uz kodšer sporazum sa avio kompanijom FlyDubai, svim putnicima iz Srbije nudi letove za Dubai kao i ostatak sveta.

Linija Beograd Dubai će biti obnovljena od 9. jula 2020., a liniju će obavljati avio kompanija FlyDubai i to tri puta nedeljno: četvrtkom, subotom i nedeljom. Planirani polazak iz Beograda je oko 14:00h, sa dolaskom u Dubai oko 21:20h. U povratku FlyDubai nudi polaske iz Dubaija oko 09:05h, sa dolaskom u Beograd oko 13:00h.

Avio kompanija Emirate nudi povoljne konekcije iz Dubaija ka više od 50 destinacija širom sveta, poput linija za Auckland, Melbourne, Sidnej, Perth, Osaku, Tokio, Singapur, Hong Kong ili Kolombo.

FlyDubai takođe planira da obnovi liniju Sarajevo Dubai od 8. jula, kao i letove na liniji Dubrovnik Dubai.

Red letenja je podložan promeni, preporučeno je da putnici provere ispravnost putnog dokumenta koji posedujete sa konzularnim odeljenjem Ambasade zemlje u koju putujete pre putovanja.

Avio karte za letove iz Beograda ka bilo kojoj od navedenih destinacija možete da kupite odmah online putem našeg sajta playtravel.rs ili ukoliko Vam je potrebna pomoć pozovite naš kontakt centar.

autor: Playtravel

1. jul 2020.

Original Article