El Al Israel Airlines nastavlja da obavlja letove ka Beogradu

297

Uprkos novim zabranama El Al ne odustaje od Beograda!

Uprkos tome što je vlada Izraela od ovog ponedeljka pooštrila mere za ulazak u tu državu, avio kompanija El Al planira da nastavi da leti između Beograda i Tel Aviva.

Izraelska avio kompanija El Al pokrenula je letove između Beograda i Tel Aviva pre oko deset dana, a usled novih odluka državnih organa odlučila je da smanji broj letova sa prvobitno planiranih šest na dva poletanja nedeljno, svakog četvrtka i nedelje. Avio kompanija će nastaviti da obavlja letove avionima Boeing 737-900.

Ulazak u Izrael trenutno nije dozvoljen za strance, dok izraelski državljani moraju da poštuju obavezu samoizolacije ukoliko dolaze iz većine stranih zemalja. Ipak, ukoliko putnici dolaze iz Srbije oni nemoraju da poseduju negativan PCR test ili da budu u karantinu.

Avio kompanije Arkia i Israir odlučile su da privremeno obustave letove između dva grada i trenutno očekuju da će obnoviti polaske narednog meseca. Sa druge strane, srpska avio kompanija Air Serbia planira da nastavi da leti na liniji Beograda Tel Aviv tek nakon 29. marta 2021. godine.

Navedene informacije su tačne u vreme objavljivanja. Putnici se mole da se pre putovanja raspitaju u ambasadi države o uslovima ulaska u zemlju.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

10. novembar 2020.

Original Article