EasyJet – Pokreće nove linije iz Tivta 2021. godine

259

Poznati su planovi low cost avio kompanije EasyJet za narednu godinu

Low cost avio kompanija EasyJet planira da pokrene nove linije iz Tivta tokom 2021. godine.

Mada je avio kompanija EasyJet planirala da pokrene liniju Tivat Milano ove godine, ti planovi za ovu godinu su otkazani, ali je low cost avio kompanija potvrdila da će oni biti pomereni za narednu godinu. Na novoj liniji iz Tivta za Milano EasyJet planira da leti dva puta nedeljno u najvećem jeku sezone, tokom juna, jula i avgusta.

Od letnjeg reda letenja, EasyJet planira i da pokrene liniju Tivat Berlin (od 29. marta 2021. godine), a najavljeno je i da će low cost avio kompanija nastaviti da obavlja letove za Ženevu, London Gatwick i Mančester.

Na osnovu najavljenog rasporeda, low cost avio kompanija EasyJet će preuzeti peto mesto po broju ponuđenih putničkih mesta na letovima iz i ka Tivtu.

Istovremeno, britanska avio kompanija je potvrdila da će suspendovati letove ka drugim gradovima regiona kao što su Ljubljana, Pula, Split, Dubrovnik i Zadar. Iako bez zvaničnog saopštenja low cost avio kompanije, stručnjaci očekuju da će deo navedenih linija biti obnovljeno tokom naredne letnje sezone.

Avio kompanija zadržava pravo da promeni raspored letova u bilo kom momentu.

autor: Playtravel

21. decembar 2020.

Original Article